'T WETHOUDERTJE

'T WETHOUDERTJE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 16 beoordelingen
20 sep 2021 om 7:49 Heerlijk eten en bezorging was top!
17 sep 2021 om 22:00 Patat was weinig en koud. De mayonaise ontbrak Bezorgen duurde 40 min.
21 aug 2021 om 18:46 Patat was donker en slap ( niet lekker) en de bestelling was niet compleet. We hadden twee broodjes kroket besteld, maar de broodjes ontbraken. De bezorging duurde ook vrij lang.
18 aug 2021 om 20:01 Alles was gewoon prima in orde. Burger was nog wel warm, maar al wel afgekoeld ondanks dat ik op een steenworp afstand woon. Misschien iets om rekening mee te houden in het vervolg?
10 jul 2021 om 10:22 Kwaliteit eten is behoorlijk achteruit gegaan, jammer! Keuzemogelijkheden is beduidend minder. Geen drankjes en bv geen toppings bij vega frikadel. Bezorging duurde een uur en was niet compleet. Na heel eel getouwtrek door t Wethoudertje zelf nagebracht.
28 jun 2021 om 5:39 Patat nogal donker en slap Bestelling half uur te laat
6 jun 2021 om 20:57 Bestelling kwam ruim een half uur te laat, en was koud. Een van de twee bestelde kroketten ontbrak, de ander was niet goed gefrituurd. Telefonische klacht bij het restaurant leverde niets op: het lag aan de bezorger, restaurant wilde het niet oplossen.
30 mei 2021 om 19:58 We enjoyed the chicken sate and fries.
24 mei 2021 om 20:57 Eten was top, mooi dat het biologisch was want dat had ik niet gezien bij bestellen. Maar bezorging duurde heel erg lang, bezorger stond lang bij het restaurant te wachten
19 mei 2021 om 19:16 Top!!
10 mei 2021 om 12:31 Duurde erg lang en het eten was ontzettend zwaar waardoor ik last van mijn maag kreeg
10 mei 2021 om 7:12 Erg goed en bezorging op afgesproken tijdstip.